top of page

Tanken bak

Natur, aktivitet og teknikker for å finne indre ro har i århundrer vært benyttet og kjent som en kraftfull kombinasjon. Oppdagere, fjellfolk og filosofer har lenge beskrevet og definert hva de opplever gjennom å være nær seg selv og naturen på samme tid –over tid.

Mange av oss har opplevd glimt gjennom naturopplevelser. Soloppgang på en fjelltopp, lyset og lukten av et lite bål i mørket, kroppen som våkner til liv når stormen pisker kinnene. 

Det handler ikke om effektivitetsteknikker, produksjon eller perfeksjon, men om ro, aksept og forståelse av hvordan vi fungerer i oss selv og i samspill med naturen. Det handler ikke om å være et menneske som gjør, men et menneske som ER.

Finne UT gjengen brenner for formidling av fagbasert kunnskap på folkelig vis. Våre samarbeidspartnere er kvalifiserte innen natur, dyreliv, psykologiske og pedagogiske felt, men de har en ting felles; kunnskap om hvordan naturen påvirker oss. De har dermed forstått poenget med å undervise i verdens mest spektakulære klasserom: UTE!

 

Finne UT tilbyr kurs, undervisning og veiledning. I grupper eller alene. Vi gjennomfører mye av undervisningen ute -gjennom vandringer i naturperler og samlinger rundt bålet.

Været, lyset, vinden og landskapet varierer. Kanskje er det de mørkeste høstkveldene som får bålet til å skinne klarest?

Bli med oss og finne UT

 

bottom of page